Предметна фотография

Снимки на разтеглена ламарина

Снимки на разтеглена ламарина

Продуктите се използват за окачени фасади и тавани в архитектурата и строителството. Правени са за фирма ДФ България ЕООД.

Снимки на гердани и обици

Снимки на гердани и обици

Снимките на гердани и обици са новото в категория предметна фотография. Снимани са върху бял бюст, като тези с помощта на които излагат подобни бижута на витрините. Наложи се да пробия дупки за обиците в него.

Снимки на бижута

Снимки на бижута

Поредното попълнение в портфолиото за продуктова и предметна фотография са тези снимки на различни бижута. Не остава много време да пълня сайта, но всеки път, когато мога, публикувам по няколко снимки, правени за наши клиенти.

 
Снимки на обков за врати

Снимки на обков за врати

Отново продуктова фотография. Снимки на обков за врати, правени за фирма КАРА-КА ООД. Снимките са правени в склада на фирмата с нашето портативно оборудване за предметна и продуктова фотография. Фирмата разполага с богат асортимент качествени продукти – врати и обков за врати. Заснетите продукти са за новият им уеб сайт.

Снимки на диадеми

Снимки на диадеми

Тези снимки на диадеми са правени за наш клиент – ASA Fashion. Опитах се да се съобразявам с техните цветове и да ги заснема на подходящ фон и с подходящо осветление. За всички снимки са ползвани две осветителни тела и бял или черен фон сложен върху продуктова маса.

Снимки на шалове от ефирна материя

Снимки на шалове от ефирна материя

В допълнение на галерията, качвам и няколко снимки на шалчета от ефирна материя.

 
Снимки на колани

Снимки на колани

Заснемането на колани не е особено предизвикателство за един фотограф. Въпреки това, като допълнение в моето портфолио, публикувам тези снимки, както ще публикувам и други, всеки път когато имам достатъчно време за това. Конкретните снимки на колани са правени за електронен магазин на фирма ASA Fashion. Самите те са снимали доста за техния електронен магазин […]

Оборудване за продуктова фотография

Оборудване за продуктова фотография

Фотостудиото е много добре оборудвано за професионално заснемане на продуктова фотография.

Предметна фотография – кристал

Предметна фотография – кристал

Заснемане на предмети и продукти за електронни магазини и каталози. Произволни размери на продуктите. По желание на клиента снимките могат да бъдат направени на място или в наше студио.